submit


My vriend Tanya net gekoop het haar’n baie cool smart selfoon. Sy het om geld te spaar vir’n geruime tyd vir hierdie selfoon en nou dat sy uiteindelik het dit sy is baie gelukkig. Net nou is sy het my gebel en my genooi om haar huis vir’n foto skiet met die nuwe selfoon. Dit maak so’n pragtige foto’s en het al hierdie groot programme vir foto’s. Sou jy my help kies’n paar klere vir hierdie prettige foto skiet? Dit kan iets wees gemaklik, stom of funky. Die punt is om pret te hê en voel goed. Miskien moet ek kies’n paar uitrustings en neem’n paar foto’s met almal van hulle. Wat is jou gedagtes dames? Sal jy gee’n helpende hand? Het’n groot tyd te speel hierdie prettige nuwe spel genaamd Selfoon Foto Pret en sien as jy kan my help voor te berei vir hierdie snaakse foto skiet met my vriend. Goeie geluk

About